etusivutekstiilitaidekirkkotekstiilitkorutluennotajankohtaistayhteydet  

Tekstiilitaide

Tekstiiliteokseni ovat kuin välähdyksiä, löytöjä ja aarteita matkan varrelta. Matkaa tehdessä, liikkeessä syntyy keveyden tunne. Jokainen päivä on uusi löytöretki.

Minua kiinnostavat valon vaikutus ja kerroksellisuus läpikuultavassa tilatekstiilissä. Yhdistän kutomalla ja loimimaalauksella toteutettuun tekstiiliteokseen usein reliefimäistä kirjontaa. Materiaaleina käytän paperia, pellavaa, siimaa ja metallilankaa. Toteutan erilaisilla ompelu- ja kirjontatekniikoilla veistoksellisia tekstiiliteoksia sekä värikkäitä koruja – pienoistaideteoksia, joita voi kantaa mukanaan.

Tämän päivän arkkitehtuurissa tilojen akustiikka saattaa olla ongelma, johon tekstiilitaideteos on ylivoimainen ratkaisu. Olen kehittänyt tekstiilitaideteostekniikoita, joilla voidaan parantaa tilan akustiikkaa ja yhdistää tekstiili moderniin seinämaalaukseen. Tekstiili-, keramiikka- ja seinämaalaustaiteen yhdistäminen harmoniseksi kokonaisuudeksi on täysin uudenlainen lähestymistapa julkisten tilojen tilasuunnitteluun.

Suunnittelen ja valmistan tekstiilitaideteoksia sekä julkisiin tiloihin että yksityiskoteihin.

Yhdessä asiakkaan kanssa löydämme tilan sisustukseen ja akustiikkaan sopivan yksilöllisen ratkaisun. Kun suunnittelutyön lähtökohdat on sovittu, teen useampia luonnoksia asiakkaan valittavaksi. Laatunäytteiden avulla löydämme tilaan sopivan toteutustavan ja värityksen.

>>  k u v i a  t a i d e t e k s t i i l e i s t ä